Om din svenska guide i Rom

Vi heter Carin och Kristina och är två svenska guider i Rom. Söker du en svensk guide i Rom? Då har du hittat rätt. Med vår långa erfarenhet inom turistbranschen hjälper vi dig att hitta rätt i den eviga staden.


För att din vistelse i Rom ska bli så unik som möjligt är en personlig guide bästa sättet att förstå Roms fascinerande historia.
Har du varit i Rom förut och vill hitta nya pärlor hjälper vi dig att upptäcka stadens mindre kända platser. Reser du med barn? Vill du veta mer om Caravaggio? Är du kanske intresserad av Roms nyaste byggnader? Vi hjälper dig så att du får ut just det du vill av din vistelse i Rom.
Förutom svenskar jobbar vi även med norska, engelsktalande, franska och italienska turister. Vi jobbar både med privatpersoner och grupper.Guide på svenska i Rom
Kristina, svensk guide i Rom
och Viterbo.

Kristina är även auktoriserad guide i Viterbo och dess provins, hon kan vägleda dig i etruskernas fotspår! Eller varför inte ett besök i de medeltida kvarteren i Viterbo norr om Rom?

Svensk guide i Vatikanen
Carin, svensk guide i Rom
och FrosinoneSöder om Rom finns det många platser att upptäcka, mer kända platser som Anagni, påvarnas stad och l'Abbazia di Montecassino eller varför inte Alatri och Ferrentino? Dessa platser ligger i Frosinones provins. Carin som är auktoriserad guide även där, tar gärna med er dit.